a preview of the site for open graph data
Vragen? Bel (06) 15467540

Masterclass: hoe kies ik de juiste baanArtikel

Hoe maak je de juiste keuzes én zorg je voor een baan die bij je past.

Over dit evenement

In deze arbeidsmarkt wordt er aan alle kanten aan je getrokken.

De ene aanbieding lijkt nog interessanter dan de andere. Terwijl er bij jouw huidige werkgever wellicht ook nog kansen aankomen. Hoe zorg je er voor dat je uiteindelijk de juiste keuze maakt?

Onderwerpen die tijdens deze masterclass aan bod komen zijn:

  • Keuzes – wat voor soort keuzes zijn er, hoe maak je de juiste.
  • Talenten – wat zijn nou echt jouw talenten en kwaliteiten en hoe zijn deze van invloed op het maken van een keus.
  • Plezier – iedereen wil leuk en uitdagend werk. Interessanter is het om te ontdekken op welke manier jij met je werk bezig wilt zijn.
  • Werkervaring, werkgever & arbeidsmarkt – hoe kijkt de hiring manager en arbeidsmarkt naar jouw profiel, welke zaken zijn van invloed, hoe zorg je dat je de juiste baan ook krijgt.

Wat krijg je?

Tijdens deze masterclass word je uitgedaagd, krijg je tal van nieuwe inzichten én praktische tips waardoor je makkelijker en bewuster een stap gaat zetten in de richting die bij je past. Ook is er ruimte voor prangende vragen.

Over de trainer:

Merijn de Beer is sinds 2004 actief op de Nederlandse arbeidsmarkt en heeft een achtergrond in Loopbaancoaching & Executive Search voor professionals in het bedrijfsleven.

Carrièrepartners:

Verzorgt loopbaantrajecten, trainingen & advies voor professionals in het bedrijfsleven die behoefte hebben aan meer visie en regie in hun carrière. Kernwaarden zijn: persoonlijk, concreet en resultaatgericht.

Programma & details:

Inloop is vanaf 18:00 uur met een broodje. Het programma begint om 18:30 uur en is rond 21:30 uur afgelopen. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én met de auto. Bovendien is er voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Kosten:

€ 59,-

Aanmelden kan via onderstaande button.

Carrièrepartners coacht professionals en adviseert organisaties bij het creëren van WIN-WIN tussen werknemer en werkgever.

logo Noloc - Erkend Loopbaanprofessional