a preview of the site for open graph data
Vragen? Bel (06) 15467540

Loopbaancoaching is verandermanagementArtikel

Loopbaancoaching is verandermanagement op individueel niveau. Dit vraagt allereerst om visie, urgentie en een leidende coalitie (Kotter, 8 steps).

Wij merken dat menig professional een belangrijk onderwerp als visieontwikkeling omtrent werk en loopbaan nog altijd ver voor zich uitschuift.

Nog veel te vaak zie we dat mensen zich pas aanmelden om te sparren over hun loopbaan op het moment dat de urgentie eigenlijk te groot is geworden (ontslag dreigt, contract wordt definitief niet verlengd, al jaren plezier in werk verloren). “Het mooiste moment om met loopbaancoaching te starten is het moment dat je het nog relatief goed hebt op je werk”.

Loopbaancoaching gaat over visieontwikkeling (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik,). Deze inzichten worden vervolgens gekoppeld aan werkervaring.

Het resultaat is een focus voor de korte én de lange termijn.

Vaak komt de verandering dan vanzelf tot stand. Soms is er meer nodig.

Carrièrepartners zorgt voor visieontwikkeling en baanbemachtiging en werkt graag met proactieve professionals die vooruit willen komen op het gebied van persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Mocht je benieuwd zijn wat ik voor je kan betekenen dan kun je contact met me opnemen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Hier lees je wat ik recentelijk voor anderen heb kunnen betekenen.

 

Carrièrepartners coacht professionals en adviseert organisaties bij het creëren van WIN-WIN tussen werknemer en werkgever.

logo Noloc - Erkend Loopbaanprofessional