a preview of the site for open graph data
Vragen? Bel (06) 15467540

Buitenkans! Mijn visie op de gesubsidieerde loopbaancoaching voor de 45+erArtikel

Tot 1 januari 2020 is professioneel loopbaanadvies beschikbaar voor iedere werkende. Maar waarom zou je hier gebruik van maken? Graag deel ik mijn visie en ervaringen met je.

inspiratie beeld

Kies voor het leven en het werk dat bij jou past

En kies er daarom ook voor om tijdig te investeren in coaching, training en opleiding om dit te kunnen blijven realiseren.

  • Hierdoor maak je makkelijker en bewuster keuzes
  • Weet je beter op welke manier je jouw werk wilt doen
  • Haal je meer energie uit jouw werk
  • Heb je meer impact

Zo blijf je grip houden op jouw werk én loopbaan. En ben je succesvol en duurzaam inzetbaar omdat je weet waarmee jij het verschil wilt en kunt maken.

Ontwikkelbudget

Binnen grotere organisaties is hiervoor inmiddels een ontwikkelbudget beschikbaar. Maar helaas is dit bij de meeste organisaties nog niet het geval. En is er ook geen vertrouwenspersoon met wie je dergelijke thema’s kunt bespreken.

Veranderingen arbeidsmarkt

Voor een ieder die zich op dit vlak blijft ontwikkelen zullen er voldoende kansen ontstaan. Ook op de arbeidsmarkt, die nu én de komende decennia aan veel verandering onderhevig zal zijn gezien de toenemende efficiency, automatisering en robotisering.

Beschikbaar

Daarom maak ik óók in oktober graag weer tijd vrij. Om mensen te kunnen begeleiden die gebruik willen maken van de kosteloze en discrete loopbaantrajecten (3 gesprekken).

Inmiddels zijn de eerste referenties op de homepage beschikbaar. Klik hier om te lezen hoe anderen de gesprekken hebben ervaren én tot welke resultaten het heeft geleid.

Hoe werkt het:

Meld je aan via onderstaande button. Ik neem vervolgens telefonisch contact op om jouw eerste vragen weg te nemen. En als we verder gaan, het eerste van drie gesprekken te plannen. Zoals gezegd zijn er géén kosten verbonden aan dit traject van 3 gesprekken. Het is volledig gesubsidieerd door de overheid. De gesprekken vinden plaats op kantoor in Utrecht.

Merijn de Beer, Loopbaancoach & Eigenaar Carrièrepartners.

 

Carrièrepartners coacht professionals en adviseert organisaties bij het creëren van WIN-WIN tussen werknemer en werkgever.

logo Noloc - Erkend Loopbaanprofessional