Loopbaanbegeleiding NL leert door

Subsidie voor gratis loopbaanadvies

Binnen de NOW 2.0 regeling die begin juli 2020 door de overheid is gepubliceerd, is 50 miljoen beschikbaar gesteld voor om- en bijscholing. Deze regeling heet NL Leert Door. Een aanzienlijk deel van dit budget stelt de overheid beschikbaar voor loopbaanbegeleiding.

Met veel plezier doe ik in 2022 weer mee aan het vervolg van dit subsidieprogramma NL leert door! De afgelopen jaren heb ik vele mensen tijdens het traject in korte tijd geweldige stappen zien/helpen zetten. Dat smaakt naar meer!

Hoe werkt het?

  • Meld je direct bij me aan;
  • Binnen 48 uur neem ik contact met je op;
  • We plannen een kennismaking (telefonisch);
  • Ik vertel je alles wat jij moet weten over deze regeling;
  • En beantwoordt direct (eventuele) dringende vragen;
  • Als we besluiten om samen te gaan starten ontvang je mijn boek in 10 stappen fluitend naar je werk!

Hoe ziet jouw traject eruit:

  • Jouw traject bestaat uit 3 gesprekken van 1 tot 1,5 uur;
  • De inhoud van onze gesprekken sluit aan bij jouw vraag en doelen;
  • Naast gesprekken bestaat het traject uit een professionele scan zodat je meer zicht krijgt op jezelf en jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt;
  • We maken een planning die aansluit bij je werk. Tussen ieder gesprek zit ongeveer een week.

Over mezelf:

Sinds 2005 begeleid en adviseer ik werkenden bij arbeidsmarkt- en loopbaanvraagstukken. Dankzij deze ervaring en een aanvullende opleiding heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een allround erkend Loopbaancoach met brede ervaring en een groot regionaal netwerk.

De mensen die ik begeleid hebben allerlei hulpvragen:

> Ik moet gaan solliciteren maar weet niet hoe te beginnen;
> Ik krijg geen energie van mijn huidige werk maar weet niet wat ik wél zou moeten/willen doen;
> Ik zoek een andere baan maar loop vast / heb hulp nodig bij mijn CV / motivatie / presentatie.

Regelmatig zitten achter deze hulpvragen meer complexe vragen als:

> Hoe zou ik meer (plezier/energie/voldoening) uit mijn werk kunnen halen?
> Misschien wil ik wel iets (heel) anders gaan doen in mijn werk. Maar ik weet niet wat/hoe dit aan te pakken.
> Hoe zorg ik er voor dat ik meer geld ga verdienen / verder kom in mijn loopbaan?
> Ik twijfel (erg) over mezelf en mijn kansen op de arbeidsmarkt / bij een werkgever. Hoe pak ik dit aan?

Ik merk keer op keer dat ik goed in staat ben om mensen te ondersteunen bij het vinden van antwoorden. Door het simpel te houden, overzicht en houvast te bieden én richting te geven. Ook ben ik bijzonder resultaatgericht!

Resultaten van mijn coaching:

> Een professioneel CV
> Een concrete motivatiebrief
> Rust, inzicht en focus
> Een nieuwe baan
> Een manier om je werk veel leuker te maken

Ik kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan.

Meld je dus direct even aan via de link onderaan deze pagina. Of stuur een bericht naar merijn@carrierepartners.nl.