Werkwijze traject

Tijd om werk te maken van jouw carrière!?
In 5 stappen zetten we de volgende stap in jouw richting.

Persoonlijke intake:

Het traject start met een intake waarin we jouw situatie bespreken. Tevens formuleren we heldere doelen die we willen gaan bereiken.

1. Reflectie

We bespreken hoe jouw carrière tot heden is verlopen

2. Inspiratie

Met behulp van uitdagende opdrachten, nieuwe invalshoeken, praktische voorbeelden en verhelderende inzichten zorgen we voor nieuwe energie en inspiratie

3. Ambitie

Tijd om jouw doelen verder uit te werken. Wat vind je belangrijk, wat wil je bereiken. Hoe wil je werken? Dankzij de nieuwe inspiratie en verscherpte inzichten is dit een ideaal moment voor het concretiseren van je ambitie

4. Actie

We verwerken alle inzichten en ambities tot een praktisch plan waarmee je aan de slag kunt. Dit plan is tevens een naslagwerk om op terug te grijpen.

5. Realisatie

Je start met het realiseren van jouw ambities. Ik ondersteun je hierbij op de manier die voor jou werkt. Daarbij krijg je desgewenst extra ondersteuning en inspiratie vanuit mijn netwerk van carrièrepartners. Samen bespreken we welke ervaren specialist jou een extra boost kan geven bij een doelstelling of een onderwerp dat boven aan jouw actieplan staat.

Oriënterend gesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek maken we kennis. En vertel ik je op welke manier ik jou verder kan helpen. Daarna heb je uitgebreid de tijd om hier over na te denken. En als je een goed gevoel hebt bij onze samenwerking gaan we aan de slag.