a preview of the site for open graph data
Vragen? Bel (06) 15467540

NL leert door : Aanmelden (gratis) ontwikkeladviesArtikel

Gratis loopbaanadvies voor iedereen via gecertificeerde loopbaanadviseurs.

Nu de economie weer langzaam is opgestart wordt duidelijk dat we geconfronteerd worden met fundamentele en vaak blijvende veranderingen. Dit betekent dat veel werkenden zich moeten aanpassen aan de nieuwe realiteit en zich moeten voorbereiden op een andere manier van werken of zelfs ander werk. Om je op deze nieuwe omstandigheden voor te bereiden wordt er geld vrijgemaakt voor ontwikkeladvies voor behoud van werk.

De nieuwe subsidieregeling Ontwikkeladvies 2.0. is voor heel veel mensen van groot belang. Iedereen die goed voorbereid wil zijn moet nu in actie gaan komen.

Medio augustus zal Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid het startsein geven. Deelname verloopt via onze gecertificeerde loopbaanadviseurs.

Voor wie en wanneer?

Deze regeling is niet alleen bestemd voor werknemers in de sectoren die getroffen zijn, maar ook voor flexwerkers en zzp’ers die onvoldoende opdrachten meer krijgen. Dus als je werkgever is getroffen door deze crisis of als jij zelf de dupe hiervan bent, dan is deze regeling voor jou bestemd. Het kabinet heeft gezegd dat ze dit crisispakket vanaf augustus 2020 in werking wil laten treden met een looptijd tot het einde van 2020.

-> Twijfel je of je in aanmerking komt voor deze regeling? Meld je wel alvast bij ons aan. We maken jouw inschrijving pas rond nadat de regeling van kracht is gegaan en we telefonisch contact met elkaar hebben gehad.

Schrijf je nu alvast in dan zorgen wij dat jij verzekerd bent van deelname.

Vervolgens doorlopen we de volgende stappen:

  1. Na aanmelding neemt Merijn van Carrièrepartners telefonisch contact met je op;
  2. We bespreken jouw casus, vragen en vervolg;
  3. Je hebt recht op loopbaancoaching en een arbeidsmarktscan;
  4. Carrièrepartners zorgt voor de administratieve afhandeling;
  5. Het is enkel aan jou om nu in actie te komen!

 

Over Merijn de Beer van Carrièrepartners

Als carrièrepartner, coach en loopbaanadviseur fungeer ik dagelijks als sparringpartner voor mensen die vooruit willen komen op het gebied van persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Ik bied mensen nieuwe inzichten, een actieplan én werk samen toe naar het gewenste resultaat. Persoonlijk, concreet en resultaatgericht. Hier lees je wat wij recentelijk voor anderen hebben kunnen betekenen.

Bron

Minister Koolmees heeft aangegeven dat er financiële ondersteuning komt om je met behulp van ontwikkeladvies aan te passen aan de nieuwe economische situatie. (bron: Kamerstuk 35420 nr. G)

Carrièrepartners coacht professionals bij persoonlijke én loopbaanontwikkeling.

logo Noloc - Erkend Loopbaanprofessional